Παρακαλούμε εάν δε βρήκατε το ελαστικό που ψάχνετε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 4207900.

Το καλάθι μου 0
0,00 €

Τρόποι Αποστολής - Παράδοσης

Τρόποι Αποστολής

Η αποστολή προιόντων ΕΝΤΟΣ Νομού Αττικής είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Για αποστολές ΕΚΤΟΣ Νομού Αττικής. Τα μεταφορικά έξοδα τα επιβαρύνεται ο καταναλωτής και είναι 3,50€ ανα τεμάχιο.

Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους αποστολής:


ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και την επιβεβαίωση της πληρωμής σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να σας αναφέρουμε τις λεπτομέρειες σχετικά με την παράδοση των προϊόντων.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ (Δωρεάν)

Για να παραλάβετε τα προϊόντα στο κατάστημά μας χωρίς χρέωση θα πρέπει να μας έχετε ενημερώσει για την ημερομηνία παραλαβής και να έχετε εκτυπώσει την απόδειξη της παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Για λίστα με τα καταστήματα μας πατήστε εδώ

Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΛΟΓΟΥΣ:
  • Το Προϊόν που Παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο. Σε Σπάνιες περιπτώσεις, όπου ο προμηθευτής ξαφνικά και απροειδοποίητα, ανακοινώνει ότι καταργεί το προϊόν.
  • Σε Περιόδους Ακραίων καιρικών φαινομένων, ή απεργιών, καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και την παράδοση της παραγγελίας σας.
  • Σε Περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), επικοινωνία μαζί σας ( σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας είτε σε σχέση με το προϊόν , είτε σε σχέση με την πληρωμή του) π.χ επειδή τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά.